۱۳۹۹ پنج شنبه ۷ اسفند
آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی
آزمون انلاین جامع کشوری علوم پایه و پیش کارورزی دانشجویان پزشکی دانشگاه برگزار شد
آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی همزمان با سراسر کشور بصورت آنلاین برگزار شد. چهار دانشجو در آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی شرکت کردند.

سه نفر از دانشجویان بومی جهرم و یک نفر از شیراز  در این آزمون حضور داشتند.

گفتنی است دانشجویان پزشکی بعد از طی کردن مرحله علوم پایه می بایست برای ورود به مرحله بعد تحصیل در آزمون علوم پایه کشوری شرکت نمایند و حد نصاب نمره را بدست آورند. همچنین شرط ورود به دوره کارورزی (intern) قبولی در آزمون پیش کاروزری و کسب حد نصاب نمره در این آزمون است.

این آزمون روز پنج شنبه 4 دی ماه 99 با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله فیزیکی توسط مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با همکاری واحد حراست و با نظارت کارشناس بهداشت محیط دانشگاه در دانشگاه برگزار شد.

1399/11/04