۱۳۹۹ پنج شنبه ۷ اسفند
رتبه بندی آموزشی
ارتقا چمشگیر دانشگاه در رتبه بندی آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی جهرم رتبه چهارم در رتبه بندی آموزشی ( طرح راد) از بین دانشگاه های غیر مرکز استان را کسب کرد.
 دکتر اسماعیل رعیت دوست معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم  با اشاره به نتایج رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: در رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (طرح راد) (سال 99_98) دانشگاه علوم پزشکی جهرم رتبه چهارم در 12 بسته های تحول و نوآوری آموزش، از بین 31 دانشگاه های غیر مرکز استان را بدست آورد.

وی افزود: همین طور این دانشگاه در بسته طرح تحول ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی و آموزش مجازی از بین 64 دانشگاه علوم پزشکی کشور به ترتیب رتبه 10 و 17 را بدست آورده است.

به گفته وی نکته حائز اهمیت تاثیر  پیاده سازی شاخص های بسته های طرح تحول در آموزش در ارتقای رتبه دانشگاه طبق شاخص های طرح راد است. بعلاوه ارتقاء رتبه در بسته های دیگر مانند حوزه عملکردی، دانشگاه مرجع، دانشگاه پیشتاز با رهیافت همگرایی علوم، اخلاق حرفه ای، بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی، ارتقاء زیر ساخت های آموزشی، اعتبار بخشی موسسه و بیمارستان های آموزشی، تراز بین الملل، توسعه کارآفرینی در بستر دانشگاه های نسل سوم و غیره موجب شد که دانشگاه رتبه چهارم را در بین دانشگاه های مستقل غیر مرکز استان بدست آورد.

وی بیان کرد: در راستای نظارت و ارزیابی نظام های آموزش عالی و ارتقای مداوم آموزش که زمینه ساز پویایی و تحرک و ایجاد فصای رقابتی سالم برای تحول و پیشرفت است؛ وزارت بهداشت بیش از یک دهه است که رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور طرح (راد) را انجام می دهد.

بین الملل(1بسته) گروه بهداشت عمومی(1بسته) گروه اخلاق پزشکی(1بسته)، گروه فیزیولوژی(1بسته)، گروه علوم و فن آوری های نوین (1بسته) بوده است و در برخی از بسته ها نیز کلیه دانشگاه همکاری داشته اند.

1399/11/04