۱۳۹۹ پنج شنبه ۷ اسفند
کسب افتخار دانشجویان
یک گام مانده تا کسب مدال دانشجویان دانشگاه در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور
سه نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم به مرحله دوم گروهی المپیادهای علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه یافتند

دکتر اسماعیل رعیت دوست، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، گفت: در آزمون غربالگری دوازدهمین المپیاد دانشجویی که مرداد ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه برگزار شد 30 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم شرکت نمودند.

وی ادامه داد: از این تعداد پس از اعلام نتایج مرحله اول دوازدهمین المپیاد علمی، سه نفر به مرحله دوم گروهی المپیادهای علمی دانشجویی سراسر کشور راه یافتند.

دکتر رعیت دوست اذعان داشت: تلاش و کوشش دانشجویان دانشگاه و موفقیت ایشان در المیپادهای علمی و کسب مدال های طلا، نقره و برنز که به طور مستمر طی چندین سال متوالی برای دانشگاه افتخار آفرینی کرده اند ستودنی است.

دکتر سید ابراهیم موسوی فرد، مسوول کمیته المپیادهای علمی دانشگاه گفت: آقایان حسام محیط (حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم)، وحید رجب پور (حیطه فلسفی پزشکی) و محمد جمشیدی (حیطه مدیریت نظام سلامت) موفق به راهیابی به مرحله دوم گروهی این المپیاد شدند.

دکتر موسوی فرد بیان داشت: کسب مدال های المپیاد به دو صورت گروهی و انفرادی است و دو دانشجوی دیگر دانشگاه، سرکارخانم سارا معصومی در (حیطه کارآفرینی) و آقای حیدرنژاد در (حیطه استدلال بالینی) منتخب مرحله انفرادی در این المپیاد شده اند و تنها یک گام تا کسب مدال انفرادی این رویداد علمی فاصله دارند.

مسوول کمیته المپیادهای علمی دانشگاه، در پایان از حمایت های رئیس دانشگاه، معاون سابق و کنونی آموزشی دانشگاه ، مدیر EDC، اساتید مسوول حیطه ها و نیز پیگیری های مستمر کارشناس رابط کمیته المپیاد دانشگاه، قدردانی کرد.

1399/11/19