۱۴۰۰ چهارشنبه ۲ تير
طلا، برنز و دیپلم افتخار ارمغان سه دانشجوی دانشگاه در دوازدهمین المپیاد علوم پزشکی کشور
افتخار آفرینی دوباره دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم
طلا، برنز و دیپلم افتخار ارمغان سه دانشجوی دانشگاه  در دوازدهمین المپیاد علوم پزشکی کشور

بالاخره ماراتون دوازدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی کشور با اعلام اسامی مدال آوران به پایان رسید. سه دانشجو دانشگاه موفق به کسب یک مدال طلا، یک مدال برنز و یک لوح افتخار شدند.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر اسماعیل رعیت دوست معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت:  حدود 30 نفر از دانشجویان دانشگاه  پس از پشت سرگذاشتن رقابت های درون دانشگاهی به مرحله غربالگری راه یافتند و در آزمون مرداد ماه 99 با سایر دانشجویان علوم پزشکی کشور به رقابت پرداختند و از بین آنها 5 نفر موفق شدند به مرحله کشوری راه یابند.

وی گفت: در آزمون نهایی، آقای وحید رجب پور و آقای حسام محیط گندمانی از دانشجویان پزشکی دانشگاه به ترتیب موفق به کسب مدال طلا (مرحله گروهی) در حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت و مدال برنز ( مرحله انفرادی) در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم  شدند. همین طور سرکارخانم سارا معصومی دانشجوی رشته اتاق عمل در (مرحله انفرادی) موفق به دریافت دیپلم افتخار در بستر دانشگاه های هزاره سوم شد.

وی گفت: در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور نیز 6 حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، آموزش پزشکی و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزار خواهد شد که دانشجویان علاقمند می توانند برای رقابت در این المپیاد علمی شرکت نمایند.

دکتر رعیت دوست، موفقیت این عزیزان را نتیجه تلاش، همت و علاقه آنها و نیز مرهون حمایت های ریاست دانشگاه، مدیران آموزشی و اعضای هیئت علمی دانشگاه دانست.

1399/12/17