۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۹ مهر
جشنواره آموزشی درون دانشگاهی شهید مطهری برگزار شد
دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ابتدای این جشنواره ضمن گرامی داشت روز استاد از زحمات اساتید دانشگاه در یک سال گذشته قدردانی کرد و گفت: این جشنواره فرصتی است مناسب برای ارائه تجارب و نوآوری های آموزشی اساتید که می تواند در پیشرفت آموزش و پژوهش دانشگاه تاثیرگذار باشد.

🔹وی گفت: وزنه هر دانشگاه به آموزش و پژوهش آن است که در راستای آن باید ارزشیابی در آموزش و رقابت در پژوهش  برای ایجاد انگیزه در دانشجویان صورت گیرد.

🔹به گفته وی این جشنواره موقعیتی است ویژه که بتوانیم فعالیت ارزشمند آموزشی اساتید را رصد و روش های علمی جدید آنها را در درون دانشگاه و حتی در سطح ملی به منصه ظهور برسانیم.

🔹دکتر رحمانیان با اشاره به موضوع  جشنواره که ارائه تجارب و نوآوری های آموزشی در فرایند یاددهی و یادگیری طی بحران کرونا است گفت: اپیدمی کرونا باعث شد که آموزش به سمت مجازی رود که در مواردی این روش آسیب هایی هم به آموزش وارد کرد.

🔹برای جبران آن نیاز به ارائه روش های جدید آموزشی بود که بتواند تشویق و انگیزه دانشجویان را به همراه داشته باشد.

🔹دکتر رحمانیان عنوان کرد: نظارت بین بخشی گروه های آموزشی در دانشگاه از دیگر مواردی است نقش تعیین کننده در ارتقاء آموزش دارد که نباید از آن مغفول ماند.

🔹در ادامه این جشنواره اساتید تجارب و نو آوری های آموزشی خود را ارائه دادند و به طرح های برتر آموزشی لوح تقدیر اهداء شد.

1400/02/28