۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
آموزش
مرکز مطالعات و توسعه آموزش (EDC) دانشگاه رتبه عالی اعتبار بخشی را در بین تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دست آورد
مرکز توسعه آموزش(EDC) دانشگاه رتبه عالی اعتبار بخشی را در بین تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دست آورد
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) جهرم، در اعتباربخشی سال1399 دربین تمام مراکز توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه عالی را بدست آورد.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر اسماعیل رعیت دوست معاون آموزشی دانشگاه گفت: اعتبار بخشی کیفیت آموزش با محوریت بررسی فعالیت های مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه های کشور طی سال های 96 تا 99 بر اساس  110شاخص در  9حوزه انجام شده است.

وی گفت: این حوزه ها شامل (حاکمیت و رهبری، طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، توانمندسازی آموزشی اعضای هیأت علمی، ارزشیابی آموزشی، برنامه ریزی درسی، پژوهش در آموزش، توسعه آموزش پزشکی مبتنی بر بهترین شواهد و دانش پژوهی آموزشی،جشنواره آموزشی شهید مطهری و همایش های آموزش پزشکی، فعالیت های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی)  توسط  خبرگانی از  وزارت بهداشت تحت عنوان تیم ارزیاب بیرونی  طی اسفند 99 تا خرداد 1400 انجام شد.

نتایج اعتبار بخشی مراکز مطالعات و توسعه سال 1399 در قالب معرفی دانشگاههای کشور با رتبه عالی، رتبه خوب  و امتیاز مشروط توسط معاونت آموزشی وزرات  در تاریخ 9/ 4 /1400 اعلام گردید و  مرکزمطالعات و آموزش پزشکی جهرم( EDC) توسعه  جهرم حائز رتبه عالی  در اعتبار بخشی کشوری از بین بیش از 50 مرکز مطالعه و توسعه دانشگاههای کشور گردید.

بدین ترتیب مرکز EDC دانشگاه علوم پزشکی جهرم جز 5 مرکز توسعه برتر دانشگاههای کشور با کسب امتیاز عالی در اعتباربخشی در کنار دانشگاههای اصفهان، مازندران،یزد و البرز  قرار گرفت.

مسلما چنین فرصتی برای دانشگاه با  کسب این امتیاز عالی در اعتبار بخشی  جز با تعامل و همکاری بین بخشی میسر نمی شد.

کسب رتبه عالی در اعتبار بخشی توسط مرکز  مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و قرار گرفتن در جمع مراکز توسعه برتر کشوری مرهون همت و تلاش مدیر مرکز مطالعات توسعه دانشگاه، کارشناسان این  مرکز، حمایت های کلیه مسئولین، فعالیت و مشارکت  مدیران گروه های آموزشی عضو کمیته های مرکز توسعه، مشارکت و حضور فعال اساتید  دانشگاه در تعامل با EDC و اساتید دست اندرکار آموزش بوده است.

این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه و همه همکاران در مجموعه معاونت آموزشی، دکتر رحمانیان ریاست دانشگاه، دکترروستازاده معاون سابق آموزشی، دکتر صدیقه نجفی پور مدیر مرکز مطالعات و توسعه، اعضای هیات علمی همکار با کمیته های مرکز مطالعات و توسعه، کارشناسان این مرکز خانم  عاطفه کرم زاده مدیرداخلی مرکز توسعه، فاطمه فرهمندجو، حمیده احسانیان و کلیه اساتید، کارشناسان و دانشجویان فعال در مرکز مطالعات و توسعه  تبریک عرض می شود و از تلاش های آنان تشکر و قدردانی می گردد.

1400/05/04