۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
EDC
دبیر کمیته دانشجویی مرکز توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جهرم به عنوان عضو کمیته مرکزی دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت منصوب شد
دبیر کمیته دانشجویی مرکز  توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جهرم به عنوان عضو کمیته مرکزی دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت منصوب شد

رئیس مرکز مطالعات توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت در حکمی آقای علیرضا صدرنشین، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم را به عنوان عضو کمیته مرکزی دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهرام یزدانی، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت، در این حکم ببر اهتمام ویژه  در کمک به توسعه و ارتقای آموزش علوم پزشکی  دانشجویان در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تاکید کرده است.

در این حکم آمده است: « با توجه به معرفی جنابعالی از طرف کلان منطقه مربوطه و دارا بودن شرایط لازم برای عضویت در کمیته مرکزی دانشجویی، به موجب این ابلاغ، جنابعالی به مدت یکسال به عنوان عضو کمیته مرکزی دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  منصوب می گردید.

انتظار می رود در قالب کمیته مرکزی دانشجویی مرکز و نیز همکاری تنگاتنگ با کمیته های کلان مناطق و دانشگاه ها/ دانشکد های علوم پزشکی در کمک به توسعه و ارتقای آموزش پزشکی اهتمام ویژه داشته باشید. امید است با رعایت مفاد اساسنامه شبکه دانشجویی توسعه آموزش، بهره گیری از توانایی ها و پشتکار خود، همکاری با دبیر و سایر اعضای کمیته مرکزی و با اتکال به خداوند متعال در انجام امور محوله موفق و موید باشید. توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.

گفتنی است علیرضا صدرنشین، دانشجوی سال سوم  پزشکی و  دبیر کمیته دانشجویی مرکز  توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جهرم است.
1400/05/10