۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان
مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه به حق شما سواستفاده کند
مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه به حق شما سوءاستفاده کند/ صورت مسئله، راه‌حل و نتیجه‌گیری‌تان با دشمن باید به کلی فرق داشته باشد
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:

در مطالبه‌گری‌ها ــ که من توصیه‌ی مطالبه‌گری میکنم به شما ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه‌ی به حق شما سوءاستفاده کند. هم در صورتبندی مسئله، هم در راه‌حلی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و اینها پیدا نکنید. مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن. دشمن، هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را مطرح میکند، هم به‌اصطلاح علاج و نتیجه‌گیری را مطرح میکند.

شما صورت مسئله‌تان هم با او باید فرق داشته باشد، نتیجه‌گیری‌تان هم با او باید به کلی فرق داشته باشد، چون او دشمن است دیگر، او مُغرض است، از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را.
1401/02/07