۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
جشنواره آموزش پزشکی
حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بیست و سومین همایش آموزش پزشکی کشوری
به گزارش وبدا جهرم، بیست و سومین همایش آموزش پزشکی کشوری همزمان با جشنواره شهید مطهری و جشنواره ایده های نوآوران دانشجویی در دانشگاه ایران برگزار شد. هیات رئیسه ارائه پوستر در حوزه یاددهی و یادگیری، ارائه صبحانه کاری با تاکید بر ابعاد مختلف آموزشی و برگزاری کارگاه از فعالیت هایی بود که توسط مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی و مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه در این همایش صورت پذیرفت.

این همایش طی 3 روز با محور " آموزش پزشکی در گذر از بحران کرونا با تاکید بر حفظ و کیفیت آموزش" برگزار شد.

سخنرانی های اصلی ،سمپوزیوم، کلینیک مشاوره آموزشی، ارائه تجربیات کلان مناطق در آموزش دوران کرونا، میز گرد، جلسات سخنرانی های کوتاه،جلسات ارائه پوستر از فعالیت های صورت گرفته در این همایش بود
و اکثریت رویداد ها علاوه بر حضوری بصورت مجازی نیز اجرا گردید.

در این همایش معاون آموزشی دانشگاه در جلسه معاونین آموزشی سراسر کشور شرکت داشت. همچنین رئیس دانشکده پرستاری، مسولین دفاتر توسعه هر سه دانشکده پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی حضور داشتند.

گفتنی است دبیر کمیته دانشجویی در توسعه آموزش و دانشجوی مسئول کمیته آموزش همتایان دانشجویان نیز مسئولیت برگزاری سمپوزیوم دانشجویی تحت عنوان سیستم های حمایتی دانشجو را برعهده داشتند.

همایش آموزش پزشکی کشور در روز 28 اردیبهشت ماه 1401 آغاز شد و در روز جمعه 30 اردیبهشت ماه به پایان رسید.

1401/02/28