۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
روز استاد
تعهد و عشق دو مولفه جدا ناپذیر از معلم و استاد/ در مراسم گرامیداشت روز استاد از اساتید دانشگاه تجلیل به عمل آمد
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم شامگاه گذشته 25 اردیبهشت ماه 1401 در مراسم گرامیداشت روز استاد ضمن خوش آمدگویی، از زحمات اساتید عزیز دانشگاه قدردانی نمود و گفت: بی شک اساتید نقش اساسی در ترویج دانش، رشد فکری و شخصیتی دانشجویان دارند و خروجی های خوب منوط بر آموزش صحیح و هدفمند اساتید است. در جهت بهبود آموزش­ها و توسعه، پربار نمودن کلاس ­ها بسیار موثر است زیرا دانشجویان اصلی ترین گیرنده آموزش هستند.

وی گفت: در 2 سالی که گذشت شرایطی سخت در وزارت بهداشت حاکم بود. شهرستان جهرم هم مانند سایر شهر های ایران شرایط سختی را پشت سر گذاشت. در جهرم نزدیک به 150 هزار تست کرونا گرفته شد و 50 هزار نمونه مثبت داشتیم. نزدیک به 9 هزار نفر بیمار مبتلا در بیمارستان پیمانیه جهرم بستری شدند. در دوران کرونا بیش از 400 نفر بر اثر بیماری کرونا فوت شدند که 311 مورد آن مربوط به جهرم بود که اکثرا از سالمندان بودند.

وی در ادامه افزود: در دوران کرونا در قسمت بالینی پزشکان و متخصصین ما تلاش مضاعف داشتند، با توجه به مهم بودن بحث بالینی آموزش ها در اپیدمی کرونا بصورت حضوری در بیمارستان ها برگزار شد و خللی در آن وارد نشد. از زحمات این عزیزان سپاسگزاریم.

وی گفت: همان طور که می دانید در دوران کرونا آموزش ها بصورت مجازی بود و اساتید علوم پایه دانشگاه در این زمینه تلاش های بسیار داشتند و با زیر ساخت های آموزشی مجازی که ایجاد شد، آموزش ها با کیفیت بالا ارائه گردید.

وی از اساتید پیشکسوت دانشگاه تشکر و قدر دانی نمود و گفت: همچنان این عزیزان وزنه ای برای دانشگاه هستند که از تجارب آنها باید استفاده شود.

دکتر اسماعیل رعیت دوست معاون آموزشی دانشگاه در ادامه مراسم ضمن گرامی داشت روز معلم و قدردانی از زحمات اساتید دانشگاه گفت: معلمی و استادی حرفه نیست بلکه تعهد و عشق است که با تمام وجود سعی بر ایفای این نقش والا دارند.

وی با اشاره به عملکرد های حوزه آموزش در چند سال گذشته گفت: معاونت آموزشی دانشگاه 120 پرونده در قسمت ترفیعات و بیش از 20 پایه تشویقی داشته و 8 نفر از اعضای هیات علمی ارتقاء مرتبه علمی داشته اند. همچنین در سال گذشته 15 نفر از اعضای هیات علمی تبدیل وضعیت شده و پیمانی و رسمی شده اند.

وی با اشاره به 2 سال اپیدمی کرونا و آموزش مجازی دانشجویان گفت: در دوران کرونا دانشگاه موفق به ارتقاء و بالا بردن کیفیت زیر ساخت های آموزش مجازی خود شد و محتوای آموزشی بسیار خوبی بوجود آمد.

به گفته وی در دوران کرونا ما از معدود دانشگاه هایی بودیم که آموزش بالینی خود در بیمارستان ها بصورت حضوری برگزار کردیم که الان خروجی آن قابل قبول است.

به گفته وی از تلاش های اصلی ما توسعه کیفیت آموزشی دانشگاه بوده که با رایزنی هایی که با وزارتخانه در سال های گذشته صورت گرفت، دانشگاه موفق شد در کنار دستیاری بیهوشی، دستیاری اطفال و داخلی به دانشگاه اضافه کند.

وی در ادامه افزود: همین طور در قسمت تحصیلات تکمیلی در کنار ارشد انگل شناسی و پرستاری سلامت جامعه، کارشناسی ارشد جراحی داخلی پرستاری نیز اضافه شد.

وی با اشاره به رتبه بندی آموزشی دانشگاه در طرح راد وزارتخانه گفت: دانشگاه موفق شد رتبه چهارم در 12 بسته های تحول و نو آوری آموزش از بین 31 دانشگاه های غیر مرکز استان بدست آورد.

وی با اشاره به کسب رتبه عالی EDC دانشگاه، در اعتباربخشی سال 99 دربین تمام مراکز توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: همین طور دانشگاه در بسته طرح تحول ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی و آموزش مجازی از بین 64 دانشگاه علوم پزشکی کشور به ترتیب رتبه 10 و 17 را بدست آورد.

دکتر رعیت دوست تمام این موفقیت ها را نتیجه تلاش اساتید در تمام حوزه های علوم بالینی و علوم پایه و همکاران گرامی در بخش EDC دانشگاه دانست.

1401/02/26