۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
جشنواره درون دانشگاهی شهید مطهری
جشنواره درون دانشگاهی شهید مطهری بهترین فرصت برای ارائه روش های علمی جدید در امر آموزش است
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش؛ دکتر اسماعیل رعیت دوست معاون در ابتدای این جشنواره ضمن گرامی داشت روز استاد از زحمات اساتید دانشگاه در یک سال گذشته قدردانی کرد و گفت: این جشنواره فرصتی است مناسب برای ارائه تجارب و نوآوری های آموزشی اساتید که می تواند در پیشرفت آموزش و پژوهش دانشگاه تاثیرگذار باشد.

وی گفت: این جشنواره موقعیتی است ویژه که بتوانیم فعالیت ارزشمند آموزشی اساتید را رصد و روش های علمی جدید آنها را در درون دانشگاه و حتی در سطح ملی به منصه ظهور برسانیم.

به گفته وی در سامانه جشنواره، نوآوری ها آموزشی اساتید بارگزاری می شود و سایر اساتید از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور می توانند آن را مشاهده کرده و از این طریق تبادل اطلاعات اتفاق افتد.

گفتنی است آموزش پزشکی در گذر دوران کرونا، حفظ و ارتقای کیفیت و تحول و نو آوری در آموزش علوم پزشکی از موضوعات جشنواره امسال بوده است.

در پایان این جشنواره به طرح های برتر آموزشی لوح تقدیر اهدا شد.

همچنین از صاحبان فرآیند و نوآوری آموزش، مسئولین بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش، مسئولین و مدرسین المپیاد های علمی، مسئولین دفاتر استعداد درخشان، اساتید برتر در شاخص های محتوای آفلاین و کلاس های آنلاین، مسئولین دفاتر توسعه آموزش پزشکی و همکاران EDC با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد.

این جشنواره امروز 25 اردیبهشت ماه 1401 در سالن شهید قادری دانشگاه برگزار گردید.

1401/02/25