۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
EDC
EDC دانشگاه با رویداد "انتقال تجربیات آموزشی دانشجویان طی بحران کرونا و پس از آن" دانشجویان را به رقابت علمی وا داشت
در اولین رویداد انتقال تجاربی آموزشی دانشجویان که به صورت کشوری برگزار شد، از بین 9 اثر راه یافته به مرحله پایانی، یک تجربه از دانشگاه علوم پزشکی جهرم به عنوان اثر برتر شناخته شد.

به گزارش وبدا جهرم، نخستین رویداد "انتقال تجربیات آموزشی دانشجویان طی بحران کرونا و پس از آن" به صورت کشوری و در فضای اسکای روم برگزار شد. این رویداد برای اولین بار توسط کمیته دانشجویی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم و با همکاری انجمن علمی دانشجویی حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

رویداد "انتقال تجربیات آموزشی دانشجویان طی بحران کرونا و پس از آن" با استقبال خوب دانشجویان دانشگاه و دیگر دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مواجه شد.
از بین آثار ارسالی دانشجویان، 9 اثر از تجارب دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی جهرم، اصفهان ،بوشهر ،دزفول ،آبادان و لرستان در مرحله داوری انتخاب گردید.

از بین این 9 اثر ارسالی، یک تجربه از دانشگاه علوم پزشکی جهرم، به عنوان اثر برتر شناخته شد.

گفتنی است در این رویداد دو تجربه دیگر نیز از دانشگاه های علوم پزشکی دزفول و بوشهر به عنوان برتر معرفی شد و جوایز یک میلیون تومانی به صاحبان تجربه تعلق گرفت.

رویداد "انتقال تجربیات آموزشی دانشجویان طی بحران کرونا و پس از آن" 7 اردی بهشت ماه 1401 با حضور داوران، اساتید و دانشجویان بصورت ترکیبی برگزار شد.

🔸اسامی دانشجویان برتر این رویداد و حیطه ها:

حیطه زندگی دانشجویی و برقراری تعادل بین ابعاد مختلف آن
عرفان محسن زاده از دانشگاه علوم پزشکی جهرم