۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۰ آذر
دکتر عبدالعلی سپیدکار، عضو هیئت علمی داانشگاه"جایزه ملی خدمت ماندگار" را از رئیس جمهور دریافت کرد
دکتر عبدالعلی سپیدکار، "جایزه ملی خدمت ماندگار" را از رئیس جمهور دریافت کرد
دکتر عبدالعلی سپیدکار، متخصص جراحی عمومی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، از سوی وزارت بهداشت، به‌عنوان پزشک نمونه کشوری در سال 1401 انتخاب و جایزه ملی خدمت ماندگار را از دستان رئیس جمهور دریافت کرد.

به گزارش وبدا جهرم، در همایش ملی «خدمت ماندگار» که صبح امروز شنبه پنجم شهریور ماه، همزمان با چهارمین روز از هفته دولت، در سالن اجلاس سران و با حضور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محترم آغاز شد؛ از دکتر عبدالعلی سپیدکار به‌عنوان پزشک نمونه کشوری در سال 1401 تقدیر به عمل آمد.

🔸دکتر عبدالعلی سپیدکار، مدیر گروه جراحی و از اساتید پیشکسوت دانشگاه به شمار می آید که مدال پرافتخار جانبازی را نیز بر سینه دارد.

🔸خدمات شایسته به مناطق محروم، تجربه، پژوهش و اخلاق مداری از شاخص های انتخاب این استاد برجسته محسوب می شود.

🔸گفتنی است در این‌ همایش علاوه بر تقدیر از پزشکان، پرستاران، داروسازان و مدافعان سلامت، همزمان 8 پروژه بهداشتی و 4 پروژه درمانی با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت بصورت ویدئو کنفرانس، افتتاح شد.

🔰روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم

1401/06/06