۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر
مرکز توسعه آموزش(EDC)
برای اولین بار در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم مدرسه تابستانه دانشجو و آموزش برگزار شد
نخستین مدرسه تابستانه "دانشجو و آموزش" با شرکت 90 دانشجوی پزشکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور بصورت غیر حضوری توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و کمیته دانشجویی در توسعه آموزش  دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.

به گزارش وبدا جهرم، دانشگاه علوم پزشکی جهرم حوزه معاونت آموزشی  نخستین مدرسه تابستانه  خود  با عنوان "دانشجو و آموزش" و با رویکرد (دانشجو محوری) در راستای تعالی آموزش و یادگیری و به کارگیری آن در دانشگاه ها بصورت غیر حضوری برگزار نمود.

با توجه به اینکه این مدرسه تابستانه، رویکرد دانشجو محوری داشت؛ کارگاه های آنلاین در فضای  اسکای روم  و زوم  جهت توانمند سازی دانشجویان بصورت پرسش و پاسخ ، کار گروهی و به روش کلاس وارونه برگزار شد.

دکتر صدیقه نجفی پور، دکتر لیلی مصلی نژاد، دکتر مینا سفید فرد و دکتر سید ابراهیم موسوی فرد از اساتید دانشگاه علوم پزشکی جهرم از مدرسان داخلی این مدرسه تابستانه بودند.

همچنین دکتر عظیم میرزازاده ، دکتر سعید پور حسن و دکتر محمد هادی حق بین از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران از مدرسان خارج دانشگاه این مدرسه تابستانه بودند.

گفتنی است این مدرسه تابستانه در تاریخ 9 تا 11 شهریور ماه 1400 برگزار شد.
1400/06/13