معاونت آموزشی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

قوانین و مقررات واحد جذب

استخدام اعضای هیات علمی به صورت پیمانی و از طریق انجام فراخوان عمومی خواهد بود . لذا به این دسته، اعضای هیات علمی پیمانی گفته می شود. این اعضا در صورت احراز شرایط ارتقا به رسمی آزمایشی چنانچه منع قانونی نداشته باشند و شرایط استخدام قطعی را داشته باشند به رسمی قطعی تبدیل می شوند.

در بدو استخدام اعضای هیات علمی که با مرتبه استادیای و بالاتر استخدام می شوند  به صورت تمام وقت جغرافی و مربیان به صورت تمام وقت خواهند بود.

تبصره ۱)  در شرایط استثنایی در صورت نیاز مبرم دانشگاه با تصویب هیأت امناء استخدام اعضای هیأت علمی غیر تمام وقت جغرافیایی با شرایطی که شورای دانشگاه تعیین می نماید، میسر خواهد بود.

تبصره۲ ) عضو هیات علمی نیمه وقت در صورت نیاز دانشگاه و تمایل می تواند به تمام وقت تبدیل شود.

در شرایط فعلی اعضای هیات علمی به لحاظ نوع استخدام به صورت پیمانی و رسمی « تمام وقت جغرافیایی، تمام وقت و نیمه وقت» می باشند.

دانشگاه می تواند بخشی از نیاز به هیات علمی خود را در چارچوب ضوابط از طریق بکارگیری افراد دارای خدمات قانونی و خدمات مورد تعهد و قانون نحوه تامین هیات علمی تامین نماید .

تبصره ۱) این افراد می توانند پس از شروع تعهدات در فراخوان استخدامی دانشگاه شرکت نمایند.

تبصره ۲) شرکت در فراخوان سایر مؤسسه ها با کسب موافقت دانشگاه میسر خواهد بود.

تبصره ۳) شرکت در فراخوان استخدامی مردان مشمول قانون نحوه تامین هیات علمی با رعایت مفاد تبصره های ۱ و ۲ پس از گذشت ۲۰ ماه از انجام آموزش نظامی میسر می باشد.

تبصره۴ ) متخصصینی که تعهدات ضریب کای خود را بعنوان کادر درمانی  یا مشمول بورسیه و یا تعهدات قانونی هستند پس از انجام یک سال خدمت در  دانشگاه در صورت موافقت دانشگاه می توانند در فراخوان استخدامی دانشگاه  شرکت نمایند.

شرایط عمومی ورود به خدمت به شرح زیر می باشد .

۱.     تابعیت جمهوری اسلامی ایران

تبصره ) در صورت نیاز دانشگاه به کارگیری اتباع سایر کشورها پس از طی مراحل قانونی بلامانع است.

۲.      انجام خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی (برای آقایان)

۳.      عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت جزایی مؤثر

۴.      عدم اعتیاد به مواد مخدر و انواع روان گردان

۵.     تایید صلاحیت عمومی (اخلاقی) توسط هیات اجرایی جذب مطابق ضوابط مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

۶.      نداشتن سن بیش از چهل سال در بدو استخدام جهت احراز مرتبه مربی و ۴۵ سال جهت مرتبه استادیاری و بالاتر

تبصره ۱) استخدام متقاضیان مرتبه مربی تا حداکثر ۴۵ سال و استادیاری تا ۵۰ سال به ازاء سوابق مفید آموزشی و  پژوهشی  پس از تایید هیات ممیزه مرکزی بلا مانع است .

تبصره ۲) افرادی که در مؤسسه های معتبر خارجی به صورت هیات علمی دانشیار و بالاتر خدمت نموده اند می توانند تا حداکثر سن ۵۵ سال استخدام شوند.

۷.     دارا بودن دانشنامه مورد تایید در مقاطع کارشناسی ارشد ، Ph.D ، تخصص و فوق تخصصی در رشته های مورد نیاز .

تبصره) بکارگیری دارندگان مدرک دکترای حرفه ای ( پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی ، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی) و کارشناسی ارشد رشته های بیهوشی و رادیولوژی ، متخصصین دارای گواهینامه تخصصی (پره بورد) و دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع Ph.D تا زمان فراغت از تحصیل ممنوع می باشد.

۸.      مستخدمین استخدام کشوری و بطور کلی مستخدمین غیر هیات علمی نیز برای ورود به خدمت به صورت عضویت هیات علمی تابع ضوابط و مقررات این آیین نامه می باشند.

۹.      دانشگاه موظف به رعایت قانون تسهیلات استخدامی ایثارگران می باشد.

چنانچه در هریک از مراحل پذیرش خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود مراحل طی شده کان لم یکن تلقی خواهد شد و در صورت صدور حکم استخدامی حکم صادره لغو و بلااثر می گردد.

شرایط اختصاصی استخدام هیات علمی دانشگاه

مدارج علمی برای ورود به خدمت در مرتبه مربی

الف) آشنایی کافی به یک زبان خارجی

ب) دارا بودن حداقل مدرک کارشناس ارشد اعم از پیوسته و ناپیوسته و دکتری عمومی در گروه پزشکی برای ورود به خدمت در مرتبه مربی